Інклюзивна економіка - Цимбалюк, Ірина Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Інклюзивна економіка» є складовою частиною нормативно-методичного забезпечення навчального процесу для підготовки докторів філософії галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки 051 Економіка, за освітньо-професійною програмою Економіка сталого розвитку. У методичному виданні подано перелік питань для опрацювання, Питання для самоперевірки знань, тестові завдання, задачі та перелік рекомендованих джерел інформації. Рекомендовано здобувачам освіти економічних спеціальностей денної та заочної форми навчання.
Keywords: інклюзивна економіка; сталий розвиток; соціальна рівність; ринок праці; соціальна політика; доходи населення; соціальний захист; європейський досвід; економічний розвиток; інклюзивний розвиток; 330.59:364 +378(076.5)