Економіка та управління підприємницькими системами : робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Polinkevych, Oksana Mykolaivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Робоча програма навчальної дисципліни «Економіка та управління підприємницькими системами» складена відповідно до освітньо–професійної програми для галузі знань 07 Управління та адміністрування та навчального плану підготовки доктора філософії за спеціальністю 073 Менеджмент.
Keywords: робоча програма; економіка; промислове підприємство; підприємницька система