Сучасні теоретичні й прикладні контексти спеціальної та інклюзивної освіти - (:unkn) unknown (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У збірнику презентовано матеріали виступів учасників V Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні теоретичні й прикладні контексти спеціальної та інклюзивної освіти». Матеріали подано в авторській редакції. Відповідальність за точність поданих фактів, цитат, цифр і прізвищ несуть автори та їх наукові керівники.
Keywords: корекційно-розвиткова робота; особливі освітні потреби; розлади аутистичного спектру; вчитель-дефектолог; вчитель-логопед; інклюзивне навчання; мовленнєві порушення; інтелектуальні порушення; корекція психофізичного розвитку; мнемотехніка; арттерапевтичні технології; 376(08)