Розвиток інноваційної діяльності туристичних підприємств Волинської області - Анцигін, Валерій Валерійович (Волинський національний університет іімені Лесі Українки, 2024)
У роботі розглянуто структуру та основні характеристики туристичних підприємств Волинської області. Аналізовано різні типи підприємств, що функціонують у регіоні, включаючи туристичні агенції, туроператорів, екскурсійні бюро і ін. Окрему увагу приділено визначенню ролі кожного типу підприємств у загальному розвитку туристичної галузі Волині. Вивчено ринок послуг, які надаються цими підприємствами, їхні сильні та слабкі сторони, а також можливості для зростання і розвитку в умовах сучасного туристичного ринку.
Keywords: інновації; інноваційні технології; інновінг; інноваційна активність; інноваційний потенціал; туристичні підприємства