Аналіз сучасного стану фізичного виховання дорослого населення України . - Митчик, О. П.; Mitchik, A. P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2007)
У статті розглянуто причини неефективного функціонування системи фізичного виховання дорослого населення та визначено напрями подальшого комплексного дослідження з метою вирішення цієї проблеми. In article is considered reasons of the bad operating the system of the physical upbringing the adult populatio n and is a determined d irection o f the complex stud y of this problem.
Analysis of the Modern State of Physical Education of Grown Man Population of Ukraine.
Keywords: фізичне виховання; доросле населення; фізичний стан; physical training; ad ult po pulation; physical condition