Психологія криз особистості - Кордунова, Наталія Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Метою ОК є ознайомлення здобувачів освіти з сучасними уявленнями про психологічну природу криз особистості та методами психокорекції душевно-емоційного стану людини. Предметом освітнього компонента (ОК) «Психологія криз особистості» є система науково-психологічних знань про теоретико-методологічні підходи до вивчення особливостей психології криз особистості, їх протікання та подолання; методи вивчення криз особистості, форм і типів ставлення особистості до кризи.
Keywords: криза; травматизація особистості