Теорія і практика літературної творчості - Яструбецька, Галина Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Предметом вивчення навчальної дисципліни «Теорія і практика літературної творчості» є літературна творчість як теоретична проблема і практична реалізація. Теорія і практика літературної творчості корелює із психоаналітикою та філософією, культурологією, соціологією. Метою викладання навчальної дисципліни «Теорія і практика літературної творчості» є сформувати уявлення про літературну творчість як діяльність, процес, текст.
Keywords: літературна творчість; феномен художньої творчості; творча інтенція; літературний напрям; літературна школа