Сучасний стан розвитку туристично-рекреаційного комплексу Волинської області - Черчик, Лариса Миколаївна; Єрко, Ірина Володимирівна; Коленда, Наталія Вікторівна; Міщенко, Олена Віталіївна; Cherchyk, Larysa M.; Yerko, Iryna V.; Kolenda, Nataliia V.; Mishchenko, Olena V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2014)
У монографії представлені результати дослідження сучасного стану туристично-рекреаційного комплексу Волинської області, виявлено загальні тенденції та особливості. Здійснено аналіз основних показників функціонування туристично-рекреаційного комплексу Волинської області в структурі західного регіону України та його позиціонування на основі оцінки рівня розвитку регіонів України. Результатипроведеногодослідженнябудутькориснінауковцям, фахівцям туристично-рекреаційноїсфери, представникам державних органів управління, викладачам, студентам.
Keywords: туристично-рекреаційний комплекс Волинської області; Екологічний туризм; Спортивно-оздоровчий туризм; Сільський туризм