Дискурсознавство : програма нормативної навчальної дисципліни - Крисанова, Тетяна Анатоліївна; Krysanova, Tetiana A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Курс передбачає диференціацію власне лінгвістичної та загальногуманітарної проблематики, з увагою до специфіки мовознавчого знання. Він формує комплекс теоретико-методологічних знань із обраного напрямку наукової діяльності, а також навички апробації теоретичних підходів при роботі з текстами. Курс зорієнтований на формування наукового світогляду й адекватних механізмів фахового забезпечення наукової діяльності
Програма навчальної дисципліни «ДИСКУРСОЗНАВСТВО» для підготовки бакалаврів спеціальності 035 Філологія, за освітньою програмою Мова і література (англійська). Переклад.
Keywords: дискурс; discourse; навчальна програма; curriculum; аналіз; analysis; лінгвістика; linguistics; теорія; theory