Парковпорядкування - Кичилюк, Олександр Володимирович; Kychyliuk, Oleksandr V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є матеріальна оцінка садово-паркових об’єктів. Мета викладання навчальної дисципліни «Парковпорядкування» полягає у формуванні в студентів знань, умінь та навичок в галузі впорядкування лісів, парків та інших садово-паркових об'єктів, складання проектів організації та розвитку господарства для державних або комунальних підприємств зеленого господарства. Основним завданням вивчення дисципліни «Парковпорядкування» є професійна підготовка фахівців садово-паркового профілю з питань проектування комплексу заходів, направлених на забезпечення раціонального, безперервного та невиснажливого користування зеленими насадженнями, підвищення декоративності, відтворення, охорони та захисту лісів і парків.
Park regulation
Keywords: парковпорядкування; інвентаризація; зелені насадження; зелені зони населених пунктів; park regulation; inventory; greenery stands; green belt of settlement