Вияв гендерної асиметрії в сучасному німецькому спонтанному мовленні - Зінченко, О. А.; Zinchenko, O. A. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті висвітлено особливості вимовляння носіїв німецької мови, які належать до однієї вікової групи й не відрізняються за соціальним статусом. Установлено специфіку мелодики, паузації, темпу і ритмічної організації спонтанного німецького мовлення. The article investigates the main features of pronouncing by native speakers, who are at the same age and are not differ in social life. We determine the peculiarities of melody, pausing, tempo, rhythmical organization spontaneous speech by man and women.
Representation of Gender Asymmetry in Contemporary German Spontaneous Speech
Keywords: спонтанне мовлення; spontaneous speech; мовлення чоловіків; the speech of men; мовлення жінок; the speech of women