Оздоровчо-виховна діяльність у літньому дитячому таборі - Дурманенко, Євгенія Аристархівна; Бартків, Оксана Степанівна; Грановський, Василь Григорович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У монографії на основі узагальнення науково-педагогічних досліджень і передового педагогічного досвіду розкрито теоретичні основи, методичні вимоги та практичні рекомендації щодо здійснення оздоровчо-виховної діяльності в дитячих оздоровчих таборах. Для викладачів вищих педагогічних навчальних закладів, студентів, аспірантів, науковців і педагогічних працівників.
Keywords: Формування здорового способу життя; Нормативно-правове забезпечення діяльності літніх оздоровчих таборів