Особливості розвитку готельного бізнесу Німеччини (на прикладі готелю «Sauerbrey», місто Остероде-ам-Гару) - Ошурко, Людмила Петрівна (My University, 2024)
У роботі розглядаються перспективи розвитку готельної індустрії в Німеччині. Проаналізовано заклади розміщення та харчування в Остероде-ам-Гарц. На основі фактичного матеріалу розглянуто розвиток та особливості функціонування готелів у різні періоди. Представлено фактори, що сприяли розвитку готелів. На прикладі готелю "Sauerbrey" розглянуто сучасний стан готельної індустрії Німеччини та визначено проблеми і перспективи її подальшого розвитку.
Keywords: засоби розміщення; готельний бізнес; індустрія гостинності; готельне підприємства