Теоретичні основи органічної хімії : методичні рекомендації до виконання індивідуальних завдань - Супрунович, Сергій Васильович; Сливка, Наталія Юріївна; Салієва, Леся Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації містять завдання для індивідуальних робіт та питання до екзамену. Завдання — схеми реакцій реальних синтезів. Питання охоплюють теоретичний курс дисципліни «Теоретичні основи органічної хімії». Для студентів факультету хімії, екології та фармації Волинського національного університету імені Лесі Українки за напрямками підготовки 102 Хімія, 014 Середня освіта (Хімія).
Keywords: органічна хімія; теоретичні основи; методичні рекомендації; механізм реакції; 547(072)