Сталий розвиток сільських територій після війни: інноваційні підходи ситуаційного менеджменту - Хомюк, Наталія Леонідівна; Білоус, Олександр (Луцьк : Вежа-Друк, 2024)
Сталий розвиток сільських територій є важливою складовою державної стратегії відновлення та розбудови країни після війни. Післявоєнні виклики вимагають нових підходів до управління та використання ресурсів, що можуть забезпечити стабільний і тривалий розвиток сільських регіонів. У цьому контексті інноваційні підходи ситуаційного менеджменту можуть стати ключем до успішного відновлення та розвитку.
Keywords: сталий розвиток; сільські території; державна стратегія відновлення; ситуаційний менеджмент; 338.43:048.74