Роль управлінської звітності в підвищенні ефективності функціонування підприємств - Сторожук, Т.; Довгаль, І. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено роль управлінської звітності в підвищенні ефективності функціонування підприємств
Keywords: управлінська звітність; ефективне функціонування підприємств