Системи дистанційної освіти : програма вибіркової навчальної дисципліни - Линник, Юрій Миколайович; Lynnyk, Yurii M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Мета учбового курсу: Практичне ознайомлення з принципами створення дистанційних курсів на базі сучасних технологічних платформ.
Програма навчальної дисципліни «СИСТЕМИ ДИСТАНЦІЙНОЇ ОСВІТИ» підготовки бакалавра, галузі 03 Гуманітарні науки, спеціальності 014 Середня освіта (Англійська мова) м/с, за освітньою програмою Англійська мова