Інтегроване навчання дітей дошкільного віку - Бартків, Оксана Степанівна; Семенов, Олександр Сергійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У посібнику подано теоретичне обгрунтування проблеми інтегрованого навчання дітей дошкільного віку.Навчально-методичний посібникмістить силабус підготовки майбутніх вихователів до інтегрованого навчання дітей, а також навчально-методичні матеріали на допомогу студентам у процесі вивчення курсу. Тематичні підрозділи кожного розділу мають чітку структуру, яка дозволяє розкрити теоретико-методичні вимоги до організації інтегрованого навчання дітей дошкільного віку.
Навчально-методичний посібник відповідає силабусу навчальної дисципліни «Інтегроване навчання дітей», яка навчальним планом підготовки фахівців спеціальності 012 «Дошкільна освіта» відноситься до циклу вибіркових, і містить матеріали щодо реалізації завдань формування в майбутніх вихователів компетентностей організації інтегрованого освітнього процесу в ЗДО.
Keywords: діти дошкільного віку; інтеграція; інтегроване навчання; інтегроване заняття; 373.2.091.313(072)