До витоків історії міста Луцька - Шабала, Ярослав Миколайович; Shabala, Yaroslav M. (Волинське обласне товариство краєзнавців, 2007)
Місто Луцьк – одне із найдавніших міст Волині та України. Його історію досліджували кілька поколінь професійних істориків та археологів, аматорів-краєзнавців і нині вона висвітлена на сторінках багатьох наукових та науково-популярних видань, у місцевій періодиці.
Keywords: Луцьк; Волинь; Іпатіївський літопис; Володимир