Удосконалення управління бізнес-процесами підприємства - Гурко, Анна Сергіївна (Волинський національний уніерситет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі досліджено зміст та основні характеристики бізнес-процесів підприємства; систематизовано характеристики бізнес-процесів; виділено класифікаційні ознаки бізнес-процесів підприємства і представлено взаємозв’язок між ними; охарактеризовано концепцію управління підприємством на основі розгляду мети, завдань, принципів, функцій та етапів управління бізнес-процесами; розглянуто етапи оцінки та систему показників ефективності управління бізнес-процесами підприємства.
Keywords: бізнес-процеси; управління бізнес-процесами; класифікація бізнес-процесів; ефективність управління бізнес-процесами