Організація виробництва: методичні рекомендації до виконання курсового проекту - Ліпич, Любов Григорівна; Хілуха (Ліпич), Оксана Анатоліївна; Lipych, L. G.; Khilukha (Lipych), O. A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У виданні надано методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни організація виробництва. Рекомендовано студентам четвертого курсу напряму підготовки 6.03050401 – “Економіка підприємства”.
Keywords: курсовий проект; організація виробництва