Соціолінгвістичні маркери комунікації: програма вибіркової навчальної дисципліни - Лисецька, Наталія Григорівна; Lysetska, Nataliia H. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Предметом теоретичного курсу є проблеми, пов‘язані із соціальною природою мови, її суспільними функціями, механізмом впливу соціальних чинників на мову і роллю мови в житті суспільства.
Програма навчальної дисципліни «Соціолінгвістичні маркери комунікації» підготовки магістра, галузі знань 03 Гуманітарні науки, спеціальності 035 Філологія, за освітньою програмою Мова і література (німецька). Переклад.
Keywords: Соціолінгвістичні маркери комунікації; програма навчальної дисципліни; підготовки магістра; німецька мова