Науково-освітні проєкти Музею історії Луцького братства для учнівської та студентської молоді. - Бірюліна, Олена Андріївна; Білик, Вікторія Андріївна (My University, 2024)
Музей історії Луцького братства проводить активну науково-освітню роботу, спрямовану на популяризацію нашої історії. Основна частина відвідувачів музею – це студентська та учнівська молодь. Враховуючи сучасні обставини та вимоги, науковці організовують екскурсії – тематичні, оглядові, інтерактивні, майстер класи, науково-популярні лекції тощо.
Keywords: публічна історія; Музей історії Луцького братства; науково-освітні проекти; учнівська молодь; студентська молодь; лекторій; майстер клас; 069:908(477.82):271.222(477.82-25)-737