Формування в Україні механізму оподаткування нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки - Бобох, Наталія Миколаївна; Bobokh, Nataliia M. (Всеукраїнська громадська організація "Українська академія наук"; Державний вищий навчальний заклад "Державна академія житлово-комунального господарства", 2013)
У статті проаналізовано основні недоліки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, передбаченого Податковим кодексом, які не дозволять податку виконувати покладені на нього функції. Запропоновано напрями формування ефективного механізму оподаткування нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки, в Україні. In the article author analyses the main disadvantages of real estate tax provided the Tax Code. These disadvantages do not allow tax carry out its functions. Approaches concerning an effective mechanism of real estate taxation in Ukraine were developed.
Forming of mechanism of real estate taxation in Ukraine
Бобох Наталія Миколаївна - кандидат економічних наук, ст. викладач кафедри економічної теорії Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; tax property different from lot land; механізм оподаткування нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки, в Україні; mechanism of real estate taxation; Податковий кодекс України; the Tax Code of Ukraine