Дослідження особливостей формування соціоекологічної культури працівників підприємств харчової промисловості - Демчук, Володимир Васильович; Крюков, Віталій Лукіч; Сологор, Катерина Андріївна; Demchuk, Volodymyr V.; Kryukov, V. L.; Solohor, Kateryna A. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
Формування певного рівня екологічної культури є важливим для працівників підприємств харчової промисловості, оскільки на можливість вирішення екологічних проблем підприємства та якість його продукції впливає не лише технологія виробництва, а й рівень екологічної культури працівників, їх ставлення до проблем екології й розуміння ними їх значення. Методом екологічного анкетування було досліджено рівень екологічної культури працівників Ратнівського молокозаводу Волинської області. The formation of the certain level of ecological culture is important for the workers of the enterprises of the food-processing industry, ecause not only „know-how”, but also the level of ecological culture of workers, their attitude to problems of ecology and understanding them their value influence the opportunity of the ecision of ecological problems of the enterprise and the quality of its production. The level of ecological culture of workers of the Ratniv dairy plant of Volyn region have been investigated by the method of ecological questioning.
Investigation Particularities of Formation Social-Ecological Culture of Workes of Enterprises of the Food-Processing Industry
Роботу виконано на кафедрі екології та охорони навколишнього середовища ВНУ ім. Лесі Українки
Keywords: екологічна культура; харчова промисловість; екологічне анкетування; ecological culture; food-processing industry; ecological questioning