ПРІЗВИЩА НА -ИК В АНТРОПОНІМІКОНІ М. ЛУЦЬКА - Скорук, Ірина; Skoruk, I. (My University, 2010)
Стаття присвячена дослідженню лексико-семантичних особливостей українських прізвищ м. Луцька. The article deals with problem of lexico-semantic peculiarities of Ukrainian surname system of Lutsk.
Keywords: антропонім; лексико-семантична група; прізвище; прізвищева система; anthroponym; surname; surname system; semantic group