Роль проєктної діяльності у формуванні пізнавальної самостійності учнів при вивченні географії - Ступницька, Марія Мирославівна; Ткачук, Надія Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Проблема проєктної діяльності як педагогічного явища з кінця XX ст. стала предметом дослідження вітчизняних та зарубіжних учених (О. Анісімов, В. Беспалько, І. Бухтіярова, О. Гребеннікова, Ю. Громико, Є. Заір-Бек, Г. Ільїн, Н. Матяш, О. Прикот, В. Симоненко, В. Слободчиков, С. Ящук та ін.).
Keywords: українська школа; урок; географія; урок географії; проєктна діяльність; формування пізнавальної самостійності; 373.5.016