Технології прийняття управлінських рішень в умовах невизначеності - Волинець, Ірина Григорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Конспект лекцій складено відповідно до силабусу освітнього компонента, навчальне видання містить лаконічне і чітке викладення матеріалу, що дозволить швидко і якісно підготуватись до практичних занять, поточного та підсумкового контролю.
Рекомендовано здобувачам галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», спеціальності 051 «Економіка», за освітньо-професійною програмою «Економіка довкілля і природніх ресурсів» другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Keywords: управлінські рішення; невизначеність; ризик; 005.311.6(072)