Наукові передумови нарощування результатів діяльності підприємства в міжнародному контексті - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Луцький національний технічний університет, 2020)
Проаналізовано показники науки, досліджень і технологій України та країн Європейського простору вищої освіти із їх статистичних профілів, наведених на сайті Федерального статистичного офісу Німеччини.
Keywords: витрати на НДДКР; дослідники; заявки на патент; Україна; Європейський простір вищої освіти