Методичні рекомендації до організації навчально-дослідницької діяльності студентів та написання наукових робіт - Іванашко, Оксана Євгенівна; Гошовська, Дарія Тарасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Випускна кваліфікаційна робота (ВКР) / Магістерська робота покликана засвідчити відповідний рівень фахової освіти студента. Вимоги щодо її змісту, творчого характеру, теоретичної та практичної значущості результатів мають свої кваліфікаційні ознаки. Написання магістерських робіт має на меті систематизувати, закріпити, розширити теоретичні та практичні знання зі спеціальності та освітньої програми, виявити навички застосування цих знань при вирішенні конкретних наукових завдань. Майбутнім фахівцям важливо розвивати навички самостійної роботи, опановувати методику дослідження та експериментувати, з’ясовувати підготовленість до самостійної роботи. Методичні рекомендації до організації навчально-дослідницької діяльності студентів та написання наукових робіт містять покроковий аналіз організації взаємодії студентів та викладачів у процесі написання курсових та магістерських наукових робіт і розраховані на студентів факультету психології ВНУ імені Лесі Українки
Keywords: кваліфікаційна робота; науково-дослідна робота студента; магістерська робота; 159.9.01 (072)