Креслення: програма вибіркової навчальної дисципліни - Лелик, Ярослав Романович; Lelyk, Yaroslav R. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є побудова зображень графічних моделей тривимірних об'єктів на площині, розв'язання на проекційних рисунках метричних і позиційних задач, пов'язаних з тривимірними об'єктами. The subject of study of the discipline is the construction of images graphic models of three-dimensional objects on a plane, solutions on projection drawings of metric and positional problems associated with three-dimensional objects.
Програма навчальної дисципліни «Креслення» підготовки бакалаврів, галузі знань 02 – культура і мистецтво, спеціальності 023 - образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація, за освітньою програмою 023.00.01 - образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація.
Keywords: креслення; drawing; програма навчальної дисципліни; program educational discipline