Управління виробничо-господарською діяльністю підприємства в умовах воєнного стану - Здробилко, Богдан Юрійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У кваліфікаційній роботі досліджено теоретичні основи, методичні підходи та практичні аспекти управління виробничо-господарською діяльністю підприємства в умовах воєнного стану. Обґрунтовано актуальність теми в контексті високої турбулентності зовнішнього середовища, загроз економічній безпеці, логістичних обмежень та зростання управлінських ризиків.
Keywords: виробничо-господарська діяльність; управління підприємством; ефективність; воєнний стан; антикризове управління; стратегічне планування