Лінійна алгебра : допоміжні матеріали для вивчення предмета для студентів І курсу спеціальності "математика" - Жуковська, Тетяна Григорівна; Zhukovska, Tetiana H. (My University, 2013)
Комплекс матеріалів для студентів І курсу спеціальності "математика" з предмету "Лінійна алгебра"
Linear Algebra
1. Зразок індивідуального завдання з курсу "Лінійна алгебра" для студентів І курсу спеціальності "математика". Sample individual tasks for the course "Linear Algebra" for first year students in specialty "Mathematics". 2. Завдання для самостійної роботи з курсу "Лінійна алгебра" для студентів І курсу спеціальності "математика". Tasks for independent work for the course "Linear Algebra" for first year students in specialty "Mathematics". 3. Рекомендована література з курсу "Лінійна алгебра" для студентів І курсу спеціальності "математика". Recommended Literature for the course "Linear Algebra" for first year students in specialty "Mathematics".
Keywords: лінійна алгебра; Linear Algebra; самостійна робота; independent work; індивідуальне завдання; individual tasks