Використання штучного інтелекту в дипломатії - Матейчук, Ольга; Миронова, Олена Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Штучний інтелект змінює дипломатію, покращуючи аналіз інформації та комунікацію між країнами. ШІ допомагає у зниженні мовних бар'єрів, підвищує безпеку та ефективність дипломатичних процесів, але також потребує балансування з гуманітарними принципами.
Keywords: Використання штучного інтелекту в дипломатії; штучний інтелект; цифрова дипломатія