Особливості вивчення однорідних членів речення на уроках української мови в ЗЗСО (на матеріалі мовотворчості письменників Волині) - Колесник, Катерина; Масицька, Тетяна Євгенівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Проаналізовано особливості вивчення однорідних членів речення на уроках української мови в ЗЗСО (на матеріалі мовотворчості письменників Волині).
Keywords: однорідні члени речення; просте складнене речення; урок української мови; ЗЗСО