Дослідження історії національних меншин Волині у Волинському краєзнавчому музеї - Надольська, Валентина Василівна; Nadolska, Valentyna V. (Волинський краєзнавчий музей, 1999)
У статті характеризуються матеріали з фондів Волинського краєзнавчого музею, які стосуються різних аспектів життєдіяльності етнічних меншин Волинського краю, і можуть бути використані як джерело наукового дослідження.
Keywords: Волинський краєзнавчий музей; етнічні меншини; етнорелігійні громади; фонди музею; друковані джерела; речові джерела