Хорові твори a cappella у виконанні камерного хору «Оранта» - Тиможинський, Віктор Анатолієвич; Мойсіюк, Василь Васильович (Надстир'я, 2020)
Ця збірка акапельних хорових творів є яскравою репрезентацією творчості сучасного композитора Віктора Тиможинського. Композитор творчо проявляє себе в жанрі акапельної хорової музики. Серед його композицій багато обробок народних пісень Волині і оригінальних хорових творів, написаних на народно-пісенні тексти - хоровий цикл "Волинські пісні", "Купайло", "Летіла зозуля", "Кривий танець".
Keywords: хорові твори; хор "Оранта"; a cappella; Тиможинський В.