Інституційне забезпечення європейської інтеграції Польщі - Федонюк, Сергій Валентинович; Fedonyuk, S. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
Розглядаються проблемні питання вступу Польщі до Європейського Союзу в аспекті перспектив європейської інтеграції України.
Keywords: Європейський Союз; Польща; інтеграція; European Union; Poland; integration