Зовнішньополітичний і безпековий вимір регіональних стратегій США і ЄС - Тихомирова, Євгенія Борисівна; Tykhomyrova, Yevheniia B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Рецензована колективна монографія є актуальною працею, корисною як для фахівців з міжнародних відносин, науковців–американістів та європеїстів, дипломатичних представників, парламентарів, так і для студентів, що мають у перспективі працювати у цих галузях.
Keywords: регіональні стратегії; США; Європа; зовнішньополітичний вимір