Канадознавство: суспільні й філологічні візії: колективна монографія - Гордун, Світлана; Калиновська, Ірина; Карась, Ганна; Коляда, Еліна; Ляшенко, Ірина; Одарчук, Наталія; Черняк, Оксана (Вежа-Друк, 2023)
У колективній монографії вміщено найновіші українсько-канадські суспільні та філологічні дослідження в галузі сучасного канадознавства. Це п’ятий випуск серії “Канадознавство”, заснованої у 2018 р. Центром канадознавства Волинського національного університету імені Лесі Українки (м. Луцьк).
Canadian Studies: Social and Philological Visions: Collective Monograph
Для науковців, викладачів, докторантів, аспірантів, студентів факультетів міжнародних відносин, іноземної філології, історії, політології та національної безпеки, філології й журналістики, педагогічної освіти й соціальної роботи, для працівників осередків канадознавства в Україні, авторів українських студій у Канаді, а також усіх, хто цікавиться канадознавством, українсько-канадською співпрацею в різних сферах.
Keywords: канадознавство; Canadian Studies; Канада; Canada; Україна; Ukraine; дипломатичні відносини України й Канади; Ukrainian-Canadian diplomatic relations; канадські публіцистичні тексти; Canadian mass media texts; інуктитут; Inuktitut; українські першопоселенці; Ukrainian pioneers; українська канадська література; Ukrainian Canadian literature; українська поезія в Канаді; Ukrainian poetry in Canada; українська музика в Канаді; Ukrainian music in Canada; корінні народи Канади; Canadian indigenous peoples; українська діаспора; Ukrainian diaspora; 908(71)