Нормативно-правове регулювання дистанційної реалізації товарів, її обліку і оподаткування - Кондратюк, О.; Лисенко, В. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено нормативно-правове регулювання дистанційної реалізації товарів, її обліку і оподаткування
Keywords: дистанційна реалізація товарів; нормативно-правове регулювання