Методика викладання іноземної мови в початковій школі : силабус - Близнюк, Людмила Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Силабус навчальної дисципліни «Методика викладання іноземної мови в початковій школі» підготовки бакалавра, 01 Освіта / Педагогіка, спеціальності 014 Середня освіта. (Мова і література (німецька)), за освітньо–професійною програмою Середня освіта. Німецька мова.