Прокуратура України - Гусак, Андрій Петрович (My University, 2019)
Методичні рекомендації до спецкурсу «Прокуратура України» рекомендовані для студентів спеціальності «Правознавство» кваліфікаційного рівня «Магістр». Розглядаються основні теоретичні та практичні аспекти роботи прокуратури України за чинним КК та нормативно-правовими актами України. Рекомендації структурують загальний зміст курсу, тематичне планування змістовних модулів, тези лекцій та плани семінарських занять, завдання для самостійної роботи, індивідуальних занять, систему оцінювання, підбір навчальної та монографічної літератури як для заочної форм навчання.
Keywords: прокуратура; 341.4