Управління фінансовою санацією підприємств : програма нормативної навчальної дисципліни - Стащук, Олена Володимирівна; Stashchuk, Olena V. (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Дисципліна «Управління фінансовою санацією підприємств» пов'язана з дисциплінами фінансового та економічного напряму, оскільки передбачає знання студентами сучасних способів фінансування підприємств; з дисциплінами організаційно-управлінського профілю, оскільки техніко-економічне обґрунтування будь-якого економічного рішення передбачає проектування організаційної і управлінської структури, розв'язання проблем господарської діяльності; з дисциплінами «Економіка підприємства», «Фінанси підприємств», «Кредитування та розрахунки підприємств», «Бухгалтерський облік», «Фінанси», «Аудит», «Фінансовий аналіз», «Економічний аналіз». Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Аналітичне та фінансове забезпечення санації підприємств. 2. Економіко-правові та організаційні аспекти санації, банкрутства та ліквідації підприємств.
Програма навчальної дисципліни «Управління фінансовою санацією підприємств» для студентів галузі знань 0305 – Економіка і підприємництво, спеціальності 8.03050801 – “Фінанси і кредит”.
Keywords: санація; управління санацією; фінансова санація; санація підприємства