Електротехніка : задачі у 2 ч. Ч. 2 : Трансформатори. Комплексний метод розрахунку електричних кіл синусоїдного струму - Кевшин, Андрій Григорович; Галян, Володимир Володимирович; Федосов, Сергій Анатолійович (My University, 2020)
Задачі з «Електротехніка» – складова комплексу робочих матеріалів написаних на українській мові, створених для забезпечення якісної практичної підготовки фахівців галузей знань 01 Освіта, 10 Природничі науки, галузей знань технічних наук. Задачі збірника охоплюють курси «Електротехніка», «Основи електротехніки та електроніки». Видання містить набір задач необхідних для організації повноцінної аудиторної та самостійної роботи студентів, базовим для подальшого вивчення навчальних дисциплін «Електроніка», «Електричні машини», «Електричні приводи» та інших спецкурсів і рекомендовано використовувати після засвоєння матеріалу навчальних дисциплін «Електрика і магнетизм», «Вища математика».
Навчально-методичне видання відповідає чинним навчальним програм підготовки й рекомендовано студентам спеціальностей 014 Середня освіта (Фізика), 104 Фізика та астрономія, 105 Прикладна фізика та наноматеріали, спеціальностей галузей технічних наук.
Keywords: трансформатори; комплексний метод розрахунку електричних кіл; 539.2