Робочий зошит з дискретної математики (Розділ «Комбінаторика») - Швай, Ольга Леонідівна (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2025)
У робочому зошиті подано тестові завдання з комбінаторики для самостійної перевірки здобувачами як теоретичного так і практичного рівня засвоєння матеріалу. Рекомендовано здобувачам освіти першого курсу спеціальностей 111 Математика та 014 Середня освіта (Математика).
Keywords: комбінаторний аналіз; сполуки з повтореннями та без повторень; 519.1(076)