Конструктивне розгортання життєвого та професійного шляху: самозбереження, компенсація та реабілітація особистості у віковому та клінічному ракурсі - Вірна, Жанна Петрівна; Коструба, Наталія Сергіївна; Паскевська, Юлія Анатоліївна; Козак, Галина Анатоліївна; Киричук, Олександр; Гаврилюк, Ірина; Панас, Юлія; Пустовойт, Мирослава; Мартіросян, Марина; Кревська, Ольга; Волков, Костянтин; Гошовський, Ярослав Олександрович; et al. (My University, 2025)
У монографії презентовано основні теоретичні доробки конструктивного розгортання життєвого та професійного шляху особистості та результативний пакет емпіричного вивчення проблеми у віковому та клінічному ракурсі. Запропоновані пріоритетні теоретико-емпіричні дані монографії відкривають напрямок інноваційних підходів щодо конструктивного самозбереження, забезпечення психосоціальної безпеки та психологічної реабілітації особистості. Для психологів, викладачів, аспірантів та студентів, реабілітологів, фахівців допомагаючих професій.
Keywords: конструктивне самозбереження; психологічна компенсація; психологічна реабілітація; психосоціальна безпека; 159.923(02)