Генетика і селекція рослин : методичні рекомендації до проведення практичних занять для студентів V-го курсу біологічного факультету денної і заочної форми навчання - Лісовська, Тетяна Павлівна; Кузьмішина, Ірина Іванівна; Коцун, Лариса Олександрівна; Lisovska, Tetiana P.; Kuzmishyna, Iryna I.; Kotsun, Larysa O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Наведені методичні рекомендації до виконання практичних занять з курсу “Генетика і селекція рослин” для студентів V-го курсу біологічного факультету, які охоплюють основні розділи навчальної програми. Рекомендовано для студентів, викладачів, спеціалістів та магістрів.