НАВЧАННЯ ЯК ЗАСІБ РОЗВИТКУ КРЕАТИВНОСТІ У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ - Бабій, М. Ф.; Babiy, M. F. (My University, 2016)
У статті проаналізовано результати емпіричного дослідження розкриття творчого потенціалу молодших школярів у навчальній діяльності. Вказано детермінанти низької ефективності розкриття креативності у дітей цієї вікової категорії та шляхи вирішення проблеми.
Studies as Mean of Development of Kreativnosti are at Initial School
Keywords: творчість, творчий потенціал, креативність, генезис творчості.; творчество, творческий потенциал, креативнисть, генезис творчества.; creation, creative potential, development creation, сreativity.