Управління консалтинговим проєктом із запровадження мотиваційного механізму стратегічного управління командою ІТ-проєкту - Галас, Павло Вікторович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Магістерська робота присвячена управлінню консалтинговим проєктом із запровадження мотиваційного механізму стратегічного управління командами ІТ-проєктів. Робота охоплює теоретичні, методологічні та практичні аспекти, спрямовані на підвищення ефективності управління командами через впровадження сучасних мотиваційних підходів. У першому розділі розглянуто теоретико-методологічні основи управління консалтинговими проєктами, зокрема, особливості їх організації та методології у сфері цифрового розвитку. Окрему увагу приділено мотиваційному методу стратегічного управління, який забезпечує довгострокову ефективність командної роботи в ІТ-секторі. Другий розділ присвячено проектному аналізу розробки системи стратегічного управління командами ІТ-проєкту на засадах мотивації. У ньому деталізовано етапи розробки системи мотивації, визначено ключові підходи до вибору програм мотивації та їх вплив на продуктивність команди. У третьому розділі висвітлено аспекти управління консалтинговим проєктом із запровадження мотиваційного механізму. Розглянуто етапи планування, практичні аспекти впровадження мотиваційного механізму, а також оцінено ефективність реалізованих змін. Робота базується на реальних кейсах із впровадження мотиваційних стратегій у командах ІТ-проєктів. Результати дослідження підкреслюють значущість інтеграції мотиваційних механізмів у процес стратегічного управління командами, що сприяє покращенню продуктивності, згуртованості та досягненню цілей консалтингових проєктів.
Keywords: управління консалтинговим проєктом; мотиваційний механізм; стратегічне управління; ІТ-команди; проектна мотивація; цифровий розвиток; продуктивність команди